Thursday, October 3, 2013

Bowling Time - Setia City Mall

Dah Lama rasanya aku tak gi main bowling ni. Sejak beranak pinak nie (cam ramai jer kan..haha)..Hari sabtu hari tu, gi lah aku ke Setia City Mall..First time aku main kat sini.. Ok jugaklah tempat nie..orang amatur cam aku nie kan, manalah tau lane tu ok atau tak kan..Main kat mana pun masuk longkang gak..Belasah jer..Janji jangan masuk lane orang..

Pilih bola dulu...

Bola paling kecil size 9 jer..Mujurlah ada abang kat sebelah tu yang baik hati bagitau, ada bola lagi kecik, size 6. Tapi kena mintak kat kaunter. Coz abang sebelah tu pun tengah main ngan anak dia gak. Baru aku tau ada bola size 6 nie. Maklumlah baru first time bawak anak gi main bowling. Sebelum ni bawak gak, tapi jadi penonton jer..

Cam nie yer cara baling dia...

Sebelum nie aku ada singgah..Ingat naik main lah se
 Lane dua, tapi dah penuh plak. Apalagi mengamuk lah budak nie..So hari nie aku bawak gaklah dia main bowling. Suka kemain dia.. 


Ni gambar-gambar tengah happy lagi nie. Baru 2 ke 3 balingan.. Pas tu muka si Rayyan dah masam dah. Apahal nie????. Disebabkan kasut kah?..Panat gak lah aku dan my wife memikirkan..Ooooo..Agaknya bola yang dia baling tak kena pin Kot???. Setelah diusahakan (cam gambar no 3 kat atas tu) barulah dia happy sket..bagus bagus..

Alamak beratnya bola nie!!!...

Cam kecewa jer...

Tamat sudah...adik dia Raykarl dah pakai stokin dah, tapi size kasut takde plak..

Raykarl cam biasa..cool jer..

2 comments:

  1. untung2 bleh jadi cam Zulmaran Zulkifli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka2 jer nie..kalau betul apa salahnya kan..

      Delete