Thursday, February 26, 2015

Besday Raykarl - 26.2.2015


“Hepi besday raykarl”

Alhamdulillah, masuk nie Raykarl dah 2 tahun..Makin lasak, lasak, pas tu lasak pastu banyak akal dan.,macam2 lagi lah..Yang lasak tu lebih sket..Boy katerkan. Apa yang dia boleh panjat dia panjat. Lagi satu, over ramah. Ntah sape2 lah yang die tegur. 

Kadang2 siap peluk kaki orang tue, n membebel Bahasa dia..Dia nie lasak tapi takut air. Air sebaldi oklah. Kalau suruh mandi laju jer. Kalau laut, swimming pool. Jangan harap dia nak sentuh..Swimming pool mini (yg pam tu) pun belum tentu dia nak join. Bagus2. Senang mak ayah dia.

Alhamdulillah dah pandai cakap sikit2, walaupun pelat. Mujurlah dah pandai cakap sket2. Tau lah juga apa Raykarl nak. Kalaulah kita tak faham apa dia nak, mulalah, mengamuk. Habis bergolek2 kat lantai…  


Sempat snap kat kedai kek jer..Coz kek nie nak antar kat taska Raykarl. Tu yang tak berlilin tue. Esok 27.2.2015 Taska Raykarl ada nak buat jamuan besday. Mungkin untuk budak2 yang sambut besday jan dan februari nie. So kebetulan besday raykarl hari nie, 26.2.2015, beli lah sekali cake untuk dia sambut kat Taska esok..

video

Throwback....

No comments:

Post a Comment